Семинари

Понякога мечтаем за...
ЧИСТА, СВЕТЛА

КРАСИВА, ПРОСПЕРИРАЩА, НЕЗАВИСИМА
БЪЛГАРИЯ...

Елате да видим заедно как да сбъднем тази мечта!!!
ЗА ДА ПРЕВЪРНЕМ България в БлагАрия!


„Самолечение с енергията на Чистата любов – методът на Златната сфера и лечебния код“
„Черупковото и новото съзнание“
„Живата храна“

Вход свободен/ дарение 2 лв.


Спас Мавров, Георги Мелихранов, Станислав Стаматов ще ни информират за ВЕЧЕ ДОСТЪПНИ ТАЙНИ ПОЗНАНИЯ, уникални енергии на природата, силите в нас и извън нас. Познанието на древните и как да го ползваме... Какво е житен режим - изграждане на черти в характера, наработване на качаства, духовно усъвършенстване или...


Ура....Нещо уникално в Бургас предстои...15-16.12.2012..За всички светли души...:)) Хотел Космос 2-ри етаж. Един уникален предколеден семинар, беседи, уорк-шоп ( кръжок ) с Георги Изворски, Силвина Белопойчева, Валери Добрев, д-р.Таня Грандева, д-р Ценка Местанска, Георги Мелихранов, Спас Мавров и др.. Ще покажем силата на коледния ритуал, как се прикадява - трапезата, словата и защитната им сила.. Как да се подготвим, защо и как се прави ритуала... Защита на дома и семейството, заздравяване на връзките в близкото ни обкръжение... + приготвяне на здравословен хляб от лимец, приготвяне на квас, уникалните рецепти за истински здравословен хляб, силата и лечението на храната, прабългарската скрита мощ в словата и обредите и др... + уникалната информация на посочените лектори...+ изложба на лечебни, рисувани с пръсти картини от Варна + други специални картини + специална литература + лимец + брашно от лимец + здравословни билкови възглавници и други..+ + +..изненади..:))


На семинара  ще има изложба на енергийни картини специално пристигащи от Германия за това, както и египетски мехлем по древна рецепта, мехлем по Учителя - пълно и точно направен по неговите указания, замесване и приготвяне на заквасен хляб, рецепта за това и консултации по темата, лимец, лимецово брашно, други мехлеми, мед, мелнички за мелене на зърно в домашни условия, специални редки книги за пред християнска България и кановете и др... Заповядайте !


За първи път на едно място на националната среща, СЪБОР НА ЗДРАВЕТО - духовно и физическо - 19, 20, 21 и 22 юли – енергийния триъгълник Белин-таш - Кръстова гора – Караджов камък - походи, беседи (доказани лектори Георги Изворски, Ценка Местанска и др..), практики, упражнения, лекари за здравето като нетрадициона методика, лечители, знахари, духовни школи - представяне и запознаване на всички, които желаят да се покажат пред хората. Също така енергийни школи - тай-чи, вин-чун, ней-гун, син и цюан, ба-гуа, йога - различните видове, рейки, каруна, омни, чакра методи, меркаба, Бруно-Грьониг, светолечение ТЕС ( Техника за Емоционална Свобода ) и др...


Семинар - беседа със създателя на Омни рейки, ученик на Сатия Сай-Баба - Самир Кале в Бургас и Варна. 
 

Международна награда "Човек на Хилядолетието"

(The International Man of the Millennium Award)

от Cветовния биографичен център

 (International Biographical Centre),

Кембридж, Англия 1999 г.


Събиране на хора със способности, хора търсещи отговори, помощ и хора с познание, помагащи на душите...Семейството на светлината, познанието, мъдростта...Информация, практики, отговори за истинските неща в света...Далече от заблудата...Ще се научим как да разпознаваме истината от неистината, методите и капаните на матрицата..